Χ. Κλίντον: Μετά την ήττα ήθελα να κουλουριαστώ και να μην ξαναβγώ από το σπίτι

Δημοσιευμένο Νοεμβρίου 21, 2016

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την αναπάντεχη ήττα της πραγματοποίησε η Χίλαρι Κλίντον, που εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό γκαλά για τα παιδιά στην Ουάσινγκτον.

«Ήθελα να κουλουριαστώ μ’ ένα καλό βιβλίο και να μην ξαναβγώ απ’ το σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η Χίλαρι Κλίντον στην πρώτη δημόσια εξομολόγησή της μετά την ήττα-σοκ στην αναμέτρηση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της εδώ και μια εβδομάδα, μιλώντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά στην Ουάσιγκτον η Χίλαρι Κλίντον τόνισε: «Παραδέχομαι ότι το να ΄ρθω απόψε εδώ δεν ήταν και το ευκολότερο πράγμα για μένα. Ξέρω ότι πολλοί από σας είναι πολύ απογοητευμένοι απ’ το αποτέλεσμα των εκλογών. Το ίδιο κι εγώ. Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια». «Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Την περασμένη εβδομάδα πολλοί αναρωτήθηκαν αν η Αμερική είναι η χώρα που πίστευαν ότι είναι. Το χάσμα που αποκάλυψε αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι βαθύ, αλλά ακούστε με. Αξίζει να πιστέψουμε στην Αμερική. Το αξίζουν τα παιδιά μας. Πιστέψτε στη χώρα μας, πολεμήστε για τις αξίες μας και ποτέ μην υποχωρείτε».

ActionFm 104,6

  • Ένας νέος σταθμός ήρθε στην πόλη, γεμάτος θετική ενέργεια. Ένα ραδιόφωνο που αποτελεί το ιδανικό soundtrack, με άποψη και στυλ. Με μελωδική διάθεση, τις καλύτερες μουσικές επιλογές και τον παλμό της ενημέρωσης από εξαιρετικούς δημοσιογράφους κάνουν τον Αction 104,6 τη νέα πρόταση που θα κάνει την διαφορά.

     

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σκιάθου 147 Αθήνα 11255
210-6126100