Γιάννης Ιωάννου

Συνεργάστηκε με τους δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς Melody Radio, STAR RADIO, ΗΧΩ Fm, HEART FM, Jeronimo Groovy.

Από το 2000 και μέχρι το 2011 παρουσίαζε ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές στον ΑΝΤ1 RADIO 97,2. Στις εκπομπές του έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι: ΕΛΑΪΣ, Εκδόσεις Ψυχογιός, ΔΕΛΤΑ, Unilever κ.α. και προϊόντα όπως Becel Proactive, Skip, Sato κ.α.

Σπούδασε στην Νομική Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στο Φορολογικό Δίκαιο και είναι Δικηγόρος.

Εργάστηκε στις δισκογραφικές εταιρείες  ΒΜG GREECE και FM RECORDS στην θέση του Υπευθύνου διεθνούς ρεπερτορίου και του Διευθυντή Marketing αντίστοιχα.

Συνεργάστηκε σε τηλεπαιχνίδια του MEGA από την θέση του αφηγητή.

Η φωνή του είναι γνώριμη από σπικάζ σε διαφημιστικά σποτ όπως Trident, TOYOTA, cd, Normaderm κ.α. 

Έχει παρουσιάσει εκδηλώσεις που αναμεταδόθηκαν από το ραδιόφωνο, όπως την υπαίθρια Εκδήλωση για την Ημέρα της Καρδιάς  κ.α.

Συνεργάστηκε με το βραβευμένο Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια της Vodafone όπου επιλέχθηκε να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της διαφημιστικής ταινίας με τίτλο: “Το Reunion του Ζαφείρη” .

ActionFm 104,6

  • Ένας νέος σταθμός ήρθε στην πόλη, γεμάτος θετική ενέργεια. Ένα ραδιόφωνο που αποτελεί το ιδανικό soundtrack, με άποψη και στυλ. Με μελωδική διάθεση, τις καλύτερες μουσικές επιλογές και τον παλμό της ενημέρωσης από εξαιρετικούς δημοσιογράφους κάνουν τον Αction 104,6 τη νέα πρόταση που θα κάνει την διαφορά.

     

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σκιάθου 147 Αθήνα 11255
210-6126100